Categorieën
Praktische informatie

Praktische informatie

Net als voorgaande jaren vindt de retraite plaats in het Emmaus Bezinningscentrum bij Helvoirt, Noord-Brabant. Dit gebouw is een voormalig klooster, dat gebruikt wordt als bezinningscentrum voor groepen tot 385 mensen.

Het gebouw bestaat uit verschillende zalen, zoals de eetzaal, de zaal voor de dienst, een kapel en zalen voor workshops. De grootte van de slaapkamers varieert van 1-6 personen per kamer.

Op het terrein van het bezinningscentrum kun je sporten en lekker buiten zitten.

Er wordt voor jullie gekookt door het kookteam. Maaltijden, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Drankjes en snacks die je bij de bar haalt, betaal je zelf.

Neem een theedoek mee en neem je eigen bord, bestek en mok mee. Zorg ervoor dat deze herkenbaar zijn!

Wij houden rekening met dieetwensen en allergieën, deze kun je aangeven bij het aanmelden.

Het adres van het bezinningscentrum is: Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt.

Bij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer, dan rijden er touringcars vanaf Station ’s-Hertogenbosch naar locatie. Voor een klein bedrag (€6,-) kun je gebruik maken van deze service. Mocht je later aankomen of eerder weggaan, neem dan contact op met de transportcoördinator (voor contactgegevens, zie infomail na aanmelding).

De kosten van de retraite zijn €90,- per deelnemer.

Mocht je heel graag willen komen, maar vormen de kosten een grote belemmering voor je. Dan kan je contact opnemen met de penningmeester, stuur hiervoor een mailtje naar: penningmeester@ichthusretraite.nl