Categorieën
Retraitebestuur

Het Retraitebestuur

Voorzitter
Jordy Weening

Hey! Ik ben Jordy, vijfdejaars Ichthiaan bij Ichthus Zwolle. Op het moment ben ik, naast het voorzitten van dit toffe bestuur, bezig met het afronden van de master “Computer Science” in Enschede. Na het organiseren van de Read It! en Live It! conferenties ben ik nu, als voorzitter, erg enthousiast om een toffe Retraite neer te zetten. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het algemene overzicht op de retraite, ik houd in de gaten dat de tijdsplanning wordt gevolgd, en dat de bestuursleden weten wat zij moeten doen.
Ik kijk er erg naar uit om weer met een mooie groep in het klooster samen te komen, met bijbel…. en bier!


Secretaris
Lidewij Slootweg

Hee! Ik ben Lidewij, derdejaars Ichthiaan bij het mooie Ichthus Zwolle en ik studeer verpleegkunde. Ik ben enthousiast over de retraite en vind het heel leuk om dingen te organiseren. Ik zie mijn functie als secretaris in dit bestuur dan ook als een mooie en leerzame kans om me hierin verder te ontwikkelen. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de inschrijvingen, promotie, programmaboekjes en ben ik contactpersoon voor verenigingen en deelnemers.

We hopen een super gaaf en mooi weekend te organiseren vol ontmoeting met elkaar en met God. Zien we jou ook in november? 🙂

 


Penningmeester
Paul Winkel

Hoi, mijn naam is Paul Winkel en ik mag dit jaar de penningmeester van Retraite zijn. Met deze functie behandel ik alle financiële zaken, van de huur tot en met de boodschappen. Het is een leuke taak waar je veel van kan leren.

De beste vereniging is naar mijn mening C.S.V. Ichthus ‘s-Hertogenbosch, waar ik toevallig bij zit. Hier ben ik derdejaars lid. Verder zit ik in mijn tweede jaar op de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness op de HAS, uiteraard in ‘s-Hertogenbosch.

Ik heb heel veel zin in Retraite en hopelijk kunnen we met zijn allen weer een mooi weekend ervan maken!


Inhoudelijk Coördinator
Paula Schutte

Joejoe! Ik ben Paula Schutte, derdejaars Ichthiaan bij Zwolle. Aankomend jaar hoop ik mijn opleiding ‘Management’ (projectmanagement) af te ronden. Voor de retraite ben ik samen met Xiong inhoudelijke coördinator! Samen zijn wij verantwoordelijk voor alle inhoudelijke zaken rondom de retraite. Denk hierbij aan het thema, de themadiensten, workshops en nog veel meer. Ik ben inhoudelijke coördinator geworden omdat ik het heel leuk vind om iets neer te zetten zoals de retraite en mij dan bezig te houden met inderdaad de inhoud 🙂 Daar word ik erg vrolijk van. Ik heb heel erg zin om samen met al onze commissies, bestuur, band en techniek (en nog veel meer mensen) een heel tof weekend voor jou neer te zetten!  Tot in november!


Inhoudelijk Coördinator
Xiong Vosslamber

Hey! Ik ben Xiong, vierdejaars Ichthiaan bij Ichthus Zwolle. Ik hoop dit schooljaar af te studeren als docent geschiedenis. Ik heb heel veel zin in de retraite want het wordt mijn allereerste keer en die mag ik zelfs als inhoudelijke coördinator beleven! Samen met Paula ben ik verantwoordelijk voor alle zaken die met de ‘inhoud’ te maken hebben zoals de sprekers, workshops maar ook praktische zaken als techniek en de band. Ik zie ernaar uit om samen met jullie een mooi weekend in november te beleven. Een weekend dat in het teken zal staan van diepgang, verbroedering en heel veel gezelligheid!


Huishoudelijk Coördinator
Mira Olieman

Hoi allemaal! Mijn naam is Mira Olieman en ik mag dit jaar de huishoudelijk Coördinator zijn van de Ichthus Retraite! Na een jaar secretaris zijn geweest bij Ichthus Dronten kwam ik erachter dat bestuurswerk ontzettend leuk, gezellig en leerzaam is! Daarom heb ik veel zin in de komende periode om alle praktische zaken te regelen en zorgen dat het weekend op rolletjes loopt! Ik ben momenteel 4e jaars lid bij Ichthus Dronten en ben aan het afstuderen voor de opleiding Diergezondheid & Management. 

Ik heb veel zin in de retraite en ik heb vertrouwen dat we kunnen leren over onszelf, onze mede-Ichthianen en over God!