Het Retraitebestuur

Retraitebestuur-36 goed
Retraitebestuur-14 goed
bestuursfoto goed
Retraitebestuur-28 goed
Retraitebestuur-60 goed
Retraitebestuur-71 goed
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Voorzitter
Mirthe van Roest

Hoi! Mijn naam is Mirthe, ik ben 22 jaar en vierdejaars Ichthiaan bij Ichthus Nijmegen. Ik woon alweer een paar jaartjes met veel plezier in Nijmegen en doe nu de master Local Environmental Change and Sustainable Cities. Verder vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en een goed boek te lezen of leuke serie te kijken (ja, wat hobby’s betreft ben ik echt een saai persoon šŸ˜‰). Dit jaar mag ik de rol van voorzitter vervullen in het retraitebestuur. Dit betekent dat ik de planning maak, vergaderingen leid en het overzicht bewaar. Zo nu en dan best een zware taak, maar wel heel leuk en leerzaam! Ik heb heel veel zin in de retraite: drie dagen lang samenzijn met Ichthianen uit het hele land om onze grote God te ontmoeten en te aanbidden; meer leren over Hem en elkaar; en natuurlijk alle gezellige activiteiten die op het programma staan! Ik hoop jullie allemaal te zienšŸ˜ƒ


Secretaris
Marit de Vos

Hoihoi,

Ik ben Marit, derdejaars RSK’er, en bezig met mijn derde jaar Industrieel Ontwerpen. Daarnaast mag ik de secretaris zijn van het bestuur van de Retraite šŸ™‚ Dit zie ik als een mooie kans, en een leuke uitdaging. We hopen jullie allemaal te zien tijdens de Retraite!

 


Penningmeester
Herbert Brink

Hoihoi, ik ben Herbert Brink. Ik ben 19 jaar en volg momenteel de bachelor technische bedrijfskunde aan de universiteit Twente. Naast het feit dat ik 2e jaars student ben, ben ik nu ook bezig aan mijn 2e jaar bij de RSK in Enschede. 

Als Penningmeester van het Retraitebestuur ben ik verantwoordelijk voor de financiĆ«le kant van de Retraite. Dit vind ik een leuke verantwoordelijkheid en erg leerzaam. Daarnaast is het bijzonder mooi om samen met Ichthiaanen een mooi weekend op te bouwen. Zelf heb ik nog geen (fysieke)Retraite meegemaakt, dus ik kijk er erg naar uit om samen met jullie dit weekend te gaan beleven!


Inhoudelijk Coƶrdinator
Wytze ‘t Hart

Heyhoi, Ik ben Wytze `t Hart, 1 van de twee Inhoudelijk coƶrdinatoren van de Ichthus Retraƭte 2022.

Ik vertegenwoordig Ichthus Wageningen binnen het bestuur en studeer logischerwijs ook in Wageningen, daar volg ik nu de Master Forest en Nature conservation. Tevens ben ik de enige binnen het bestuur die de Retraite in 2019 nog live heeft meegemaakt. Na deze twee feitjes over mij vraag je je waarschijnlijk af hoe gigantisch oud ik ben, maar dat valt eigenlijk wel mee, ik ben net 24 jaar maar voel mij nog met gemak 23. Met deze zeeƫn aan tijd werd er natuurlijk vanuit gegaan dat ik wel iets zou kunnen inbrengen in het retraite bestuur, in mijn nederigheid hoop ik dat ook met mijn bijdrage (en die van mijn medebestuursleden en de commissies) de eerste fysieke retraite sinds 2019 weer een knaller mag worden!


Inhoudelijk Coƶrdinator
Iteke Woudstra

Hallo iedereen!
Ik ben Iteke, Ć©Ć©n van de twee inhoudelijke coƶrdinatoren! Een functie waar ik al voorpret mag hebben over al het moois en leuks wat er georganiseerd gaat worden voor jullie! Ik studeer Bestuurskunde en ben bijna klaar met mijn master šŸ™‚ Ik woon in het mooie Nijmegen: dichtbij de Waal, de Ooijpolder en op fietsafstand van de duitse grens (vakantie vibes much). Naast genieten van de natuur, maak ik graag muziek en schets ik af en toe mijn omgeving met pen, potlood of houtskool.

Ik hoop veel van jullie te zien en ben altijd in voor een diep of onzinnig gesprek!

Iteke


Huishoudelijk Coƶrdinator
Anna van de Riet

Hey (potentiele) retraitegangers!

Ik ben Anna, tweede jaars Ichthiaan in Nijmegen en tweede jaars bij Tandheelkunde. Omdat ik veel mooie ervaringen opgedaan heb bij Ichthus en zoveel mensen enthousiast heb gehoord over de Retraite, leek het mij vet om mee te helpen met het organiseren van de retraite! Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de huishoudelijke zaken. Alle praktische dingen rondom maaltijden, vervoer, versiering, slaapplekken en corvee mag ik samen met de commissies regelen!

Wij als bestuur zijn al hard bezig met alle voorbereidingen en we hopen dat jullie steeds meer zin krijgen om naar de Retraite 2022 te komen!

Tot dan!